SeegersGardens

Tuinarchitectuur

 

Een perfect aangelegde en onderhouden tuin is het visitekaartje van uw woonhuis. Het blijkt een niet onbelangrijke en betaalbare investering te zijn in het opwaarderen van de vastgoedwaarde voor uw woonhuis.

 

Samen met u ontwerpen wij uw tuin geheel volgens uw dromen en wensen, waarbij we rekening houden met de ruimtelijke en financiële mogelijkheden. Denk daarbij aan de algehele (her)inrichting, groenaanleg, borders, bestrating/tegelwerk en verlichting.

Seegers Gardens laat uw tuin - groot of klein – tot bloei komen.

 

Een tuinaanleg van Seegers Gardens is iedere dag representatief.

 

Neem gerust contact met ons op en laat u geheel vrijblijvend en kosteloos adviseren over de mogelijkheden voor uw tuinaanleg. .

SeegersGardens

Tuinaanleg

 

Een tuin van Seegers Gardens wordt met de grootste zorg aangelegd door vakmensen. Grondwerk, bestrating, verlichting, beplanting, gazon en zelfs een eventueel tuinhuis, waterpartij of zwembad,…alle facetten van de aanleg voeren wij in eigen beheer uit. U kunt daardoor rekenen op Seegers Gardens kwaliteit tot in de kleinste details.

 

Zo wordt uw tuin een Seegers Gardens tuin; een welkome opwaardering van uw vastgoed.

 

Neem gerust contact op en laat u geheel vrijblijvend en kosteloos adviseren over de mogelijkheden voor uw tuin, balkon of dakterras.

SeegersGardens

Biotop dealer

 

Eco zwembaden, (Living-pool) en zwemvijvers zijn gebaseerd op glashelder én verwarmd water, dit zonder enige toevoeging van chemische middelen!!

 

Optisch een traditioneel zwembad en toch biologisch. De BIOTOP Living-Pool functioneert geheel zonder chloor of andere giftige chemicaliën en biedt toch het grootst mogelijke zwemplezier in glashelder water.

 

De innovatie bestaat uit een intelligente combinatie van beproefde componenten van het zwemvijver-systeem. De boogzeefskimmer en dompelpompput vormen samen de eerste waterkringloop, die tijdens het seizoen maar ongeveer acht uur per dag hoeft te werken.

In de tweede kringloop stroomt het water vanuit het zwembad eerst door een biofilter, daarna door de PhosTec Ultra-filter en uiteindelijk weer terug het zwembad in. De techniek is energiezuinig en vrijwel geluidloos.

Het zwembekken wordt gereinigd door de volautomatische zwembadrobot.

SeegersGardens

Tuinonderhoud

 

Voor de een zijn lust en zijn leven, voor de ander een last. Heeft u geen tijd om uw tuin te onderhouden? Seegers Gardens neemt het graag van u over. Of het nu gaat om het bijhouden van die ene heg of dat ene gazon, of om het gehele tuinonderhoud, onze hoveniers zijn u graag van dienst.

 

Met tuinonderhoud van Seegers Gardens staat uw tuin er altijd tot in de puntjes verzorgd bij.

 

Neem gerust contact op en laat u geheel vrijblijvend en kosteloos adviseren over de mogelijkheden van Seegers Gardens tuinonderhoud.