De perfecte symbiose van biologie en techniek. Zwemplezier in glashelder water.

 

Eco zwembaden, (Living-pool) en zwemvijvers zijn gebaseerd op glashelder én verwarmd water, dit zonder enige toevoeging van chemische middelen!!

 

Optisch een traditioneel zwembad en toch biologisch. De BIOTOP Living-Pool functioneert geheel zonder chloor of andere giftige chemicaliën en biedt toch het grootst mogelijke zwemplezier in glashelder water.

 

De innovatie bestaat uit een intelligente combinatie van beproefde componenten van het zwemvijver-systeem. De boogzeefskimmer en dompelpompput vormen samen de eerste waterkringloop, die tijdens het seizoen maar ongeveer acht uur per dag hoeft te werken.

In de tweede kringloop stroomt het water vanuit het zwembad eerst door een biofilter, daarna door de PhosTec Ultra-filter en uiteindelijk weer terug het zwembad in. De techniek is energiezuinig en vrijwel geluidloos.

Het zwembekken wordt gereinigd door de volautomatische zwembadrobot.. 

 

Een Eco-zwembad (Living-pool) van Seegers Gardens maakt uw dromen waar! Neem gerust contact op en laat u geheel vrijblijvend en kosteloos adviseren over de mogelijkheden van Seegers Gardens zwembaden

 

SeegersGardens Kwaliteit

 

Sint Annadijk 2

6107 RA Stevensweert

0475 551520

info@seegersgardens.nl

 

 

Tuinmeubelen.nl

 

Kijk voor uitgebreid assortiment tuinsets, loungesets, tuinstoelen, parasols en nog veel meer met zeer interessante prijzen.

Klik op de button "Tuinmeubelen" en maak gebruik van SeegersGardens korting!

 

Showtuinen:

 

Bezoek onze showtuinen bij

Oprey & Beisterveld Natuursteen

aan de Havenweg 18 te Echt en Sint Annadijk 2 te Stevensweert.