Ziet uw bedrijfstuin en terreinaanleg er in elk seizoen representatief en verzorgd uit?

 

Naast hoog gekwalificeerd personeel, heeft Seegers Gardens de kennis, ervaring en het materieel in huis voor het geheel in eigen beheer uitvoeren van alle werkzaamheden. Alle activiteiten worden op een milieubewuste manier uitgevoerd (zie Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen). 

 

Wij zorgen voor de volledige inrichting van uw bedrijfstuin en bedrijfsterrein, de complete aanleg van riool tot bestratingen en groenvoorzieningen tot en met hekwerken rondom uw bedrijfscomplex.

 

Ook het complete onderhoud van bomen, beplantingen, gazons en verhardingen. Ja, u heeft zelfs een gespecialiseerde winterdienst voor de gladheidbestrijding ter beschikking zodat uw bedrijf altijd bereikbaar blijft voor uw klanten en uw personeel.

 

Bij Seegers Gardens staat oog voor detail, een eerlijk advies en het leveren van topkwaliteit voorop. Sinds 1973 zijn er talloze tuinen en terreinen ingericht voor bedrijven, (zorg)instellingen, stichtingen, vakantieparken, gemeenten en provincies.

 

 

SeegersGardens Kwaliteit

 

Sint Annadijk 2

6107 RA Stevensweert

0475 551520

info@seegersgardens.nl

 

 

Tuinmeubelen.nl

 

Kijk voor uitgebreid assortiment tuinsets, loungesets, tuinstoelen, parasols en nog veel meer met zeer interessante prijzen.

Klik op de button "Tuinmeubelen" en maak gebruik van SeegersGardens korting!

 

Showtuinen:

 

Bezoek onze showtuinen bij

Oprey & Beisterveld Natuursteen

aan de Havenweg 18 te Echt en Sint Annadijk 2 te Stevensweert.