De wonderlijke wereld van natuurgetrouwe zwemvijvers.

Puur genot voor lichaam en geest. 

 

Het natuurlijke water in zwemvijvers hoeft niet, zoals bij de traditionele zwembaden, voortdurend chemisch te worden gezuiverd en regelmatig te worden vervangen.

 

Een zwemvijver reinigt zich geheel vanzelf. Net zoals in een natuurlijk meer zorgt nauwkeurig gekozen beplanting in de speciale regeneratiezone op een natuurlijke en biologische wijze voor steeds zuiver en vitaal water.

Om vervuiling van plantenresten uit het plantengedeelte te voorkomen, scheidt een muur onder water de zwemzone van de regeneratiezone.

Ook al is er een scheiding tussen deze twee zones, een zwemvijver straalt altijd een vormgegeven en functionele eenheid uit.

 

Een eventueel disfunctioneren door technische problemen wordt tegengegaan door het minimaliseren van de toegepaste techniek.

Deze techniek zorgt voor een besparing op de energiekosten.

 

Een zwemvijver van Seegers Gardens maakt uw dromen waar! 

Neem gerust contact op en laat u geheel vrijblijvend en kosteloos adviseren over de mogelijkheden van Seegers Gardens zwembaden

 

SeegersGardens Kwaliteit

 

Sint Annadijk 2

6107 RA Stevensweert

0475 551520

info@seegersgardens.nl

 

 

Tuinmeubelen.nl

 

Kijk voor uitgebreid assortiment tuinsets, loungesets, tuinstoelen, parasols en nog veel meer met zeer interessante prijzen.

Klik op de button "Tuinmeubelen" en maak gebruik van SeegersGardens korting!

 

Showtuinen:

 

Bezoek onze showtuinen bij

Oprey & Beisterveld Natuursteen

aan de Havenweg 18 te Echt en Sint Annadijk 2 te Stevensweert.